Homepage-weerbaarheidstraining

  • Homepage-weerbaarheidstraining

Ruim 40% van onze cursus wordt vergoed als je een Gelrepas hebt!!!

Wij werken samen de Gemeente zodat ook de mensen die wat minder inkomen te besteden hebben weerbaarder kunnen worden!

Iereen die in het bezit is van de Gerlepas hoeft maar een klein deel zelf te betalen.

Dat betekent dat je dus jouw Gelrepas  kunt gebruiken voor een cursus Individuele Weerbaarheid bij ons!

 

Voor wie is de GelrePas?

De GelrePas is voor inwoners van Arnhem, Duiven, Rheden en Westervoort met een inkomen tot 110% (Westervoort 120%) van de bijstandsnorm en hun inwonende kinderen tot 18 jaar. Kinderen tot 4 jaar hebben bij de meeste activiteiten in principe gratis toegang en hebben daarom geen pas nodig. Kinderen van 4 t/m 17 jaar krijgen een eigen pas. Bereiken zij de leeftijd van 18 jaar, dan moeten zijzelf een pas aanvragen. Studenten komen niet in aanmerking voor de GelrePas.

 

Wie een uitkering van de gemeente Arnhem, Duiven, Rheden of Westervoort ontvangt, krijgt de GelrePas automatisch thuisgestuurd.

 

Inwoners van Arnhem die geen uitkering van de gemeente ontvangen kunnen de Gelrepas op de volgende manieren aanvragen:


Via internet: u kunt de GelrePas direct aanvragen met gebruikmaking van DigiD. Als uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u de GelrePas binnen maximaal 5 werkdagen thuis.


Schriftelijk: u kunt zelf een  aanvraagformulier Gelrepas.pdf (62 kB) downloaden, invullen en opsturen naar de gemeente Arnhem, afdeling Aanvullend Inkomen, Postbus 9029, 6800 EL Arnhem. Als uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u de GelrePas binnen maximaal 5 werkdagen thuis.


Persoonlijk bij het Klant Contact Centrum in het Stadhuis. Voor de aanvraag van een GelrePas kunt u een afspraak maken, u wordt dan direct geholpen.

 

Wie een uitkering van de gemeente Arnhem, Duiven, Rheden of Westervoort ontvangt, krijgt de GelrePas automatisch thuisgestuurd


Inwoners van de Duiven, Rheden en Westervoort die geen uitkering van hun gemeente ontvangen kunnen de GelrePas alleen aanvragen op het gemeentehuis in hun gemeente.

 

Is één van deze situaties op u van toepassing, neemt u deze informatie dan mee als u op het gemeentehuis in uw gemeente een GelrePas wilt aanvragen


 

 

Afbeelding: 18202_10200132395820938_715744265_n

Krista heeft mij geholpen om te snappen waarom mijn vrienden niks deden toen ik geslagen werd. En ze heeft mij geleerd mezelf en de andere jongens uit mijn klas beter te begrijpen. Krista heeft me ook geholpen altijd mezelf te blijven no matter what.

Ik had vantevoren niet kunnen bedenken dat kickboksen en Krista natuurlijk dit effect op mij zouden hebben. In het dagelijks leven pak ik dingen nu beter aan. Ik voel me weer goed en veel zekerder. En mijn kind vindt het allemaal geweldig wat ik doe!

Ik durf nu gewoon dingen te zeggen die ik eerst echt niet durfde.Wat ik in mijn hoofd hou is dat ik ben wie ik ben. Ik kan me aanpassen, maar ik blijf ik en als dat niet goed genoeg ben, dan moet iemand maar op zoek naar een ander die wel perfect is.