Nieuwe weerbaarheidstrainingen in september, meld je nu aan!

  • Nieuwe weerbaarheidstrainingen in september, meld je nu aan!

Nieuws

KF Action nieuws

1

Personeelsuitje "Weerbaarheid en Teambuilding"

KF action was met 3 man bezetting afgereisd naar Noordwijk om een groep Beveiligers een hele dag les te geven in Weerbaarheid en Teambuilding.   Het was een prachtige leuke dag. De beveiligers waren super gemotiveerd en hebben veel geleerd van en met elkaar.   Waarschijnlijk krijgt deze dag nog een vervolg.....   Wie weet tot snel!!      

Lees meer
1

Daan en Krista in het TV programma Hunted

Vanavond 30 oktober is de preview van Hunted om 20.25 op de NPO3. Daan en Krista zijn een van de vluchtelingen in het spannende TV programma! Kijken jullie mee? https://www.youtube.com/watch?v=u6JUn7E5g2g

Lees meer
1

Krista en dreamteam KF Action bij het TV programma "Jan rijdt rond"op de NPO!

Aanstaande Goede vrijdag is er ongeveer 10 minuten een stuk te zien over hoe Krista als meisje was en wat haar heeft gemaakt tot wie ze nu is en wat haar droom is. Ook onze andere trainers (Daan en Beryl) en een aantal kinderen die we begeleiden (Luna, Tim, Veerle en Bente) zullen in beeld te zien zijn! Ga naar de website van Jan rijdt ...

Lees meer
Meer resultaten: 12345678

Krista heeft mij geholpen om te snappen waarom mijn vrienden niks deden toen ik geslagen werd. En ze heeft mij geleerd mezelf en de andere jongens uit mijn klas beter te begrijpen. Krista heeft me ook geholpen altijd mezelf te blijven no matter what.

Ik had vantevoren niet kunnen bedenken dat kickboksen en Krista natuurlijk dit effect op mij zouden hebben. In het dagelijks leven pak ik dingen nu beter aan. Ik voel me weer goed en veel zekerder. En mijn kind vindt het allemaal geweldig wat ik doe!

Ik durf nu gewoon dingen te zeggen die ik eerst echt niet durfde.Wat ik in mijn hoofd hou is dat ik ben wie ik ben. Ik kan me aanpassen, maar ik blijf ik en als dat niet goed genoeg ben, dan moet iemand maar op zoek naar een ander die wel perfect is.